Θέσεις Εργασίας Στη Θεσσαλονίκη

Αν αναζητάτε θέσεις εργασίας στη Θεσσαλονίκη, δεν έχετε παρά να ψάξετε να βρείτε την κατάλληλη πηγή πληροφοριών για εύρεση εργασίας σε οποιαδήποτε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Αν είστε φοιτητές ή απόφοιτοι μία από τις καλύτερες και έμπιστες πηγές εύρεσης θέσης εργασίας είναι το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Ο κύριος στόχος του γραφείου αυτού είναι να βοηθήσει τους φοιτητές και απόφοιτους του Πανεπιστημίου να βρουν δουλιά στη Θεσσαλονίκη. Παρόλα αυτά, δεν χρειάζεται απαραίτητα να είσαι σπουδαστής του συγκεκριμένου Πανεπιστημίου. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα (σχεδόν καθημερινά), το γραφείο διασύνδεσης του Α.Π.Θ αναρτά αγγελίες και προκυρήξεις για θέσεις εργασίας σε διάφορες επιχειρήσεις. Κατά αυτό το τρόπο μπορείτε να αποκομίσετε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για θέσεις εργασίας, που πιθανόν δύσκολα θα βρίσκατε σε μια καθημερινή εφημερίδα αγγελιών.

Περιηγηθείτε στο site του Α.Π.Θ για να αναζητήσετε διαθέσιμες θέσεις εργασίας. Μπορείτε να βρείτε τη κατηγορία αγγελιών που επιθυμείτε είτε επιλέγοντας το διπλανό μενού είτε από τη κέντρο της ιστοσελίδας αυτής μέσω των μενού, όπως φαίνεται στη παρακάτω εικόνα.

θεσεις εργασιας στη θεσσαλονικη

Μπορείτε να κατευθυνθείτε στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου αναζήτησης εργασίας εδώ.

Μην ξεχάσετε να ελέγξτετε και την κατηγορία αγγελιών «Διάφορες» γιατί εκεί προβάλλονται αγγελίες για νέες θέσεις εργασίας που αφορούν απόφοιτους από πολλές και διαφορετικές ειδικότητες.

Στις λίστες των μενού θα βρείτε επιπλέον χρήσιμους συνδέσμους πληροφοριών είτε ιστοσελίδες φορέων, είτε ηλεκτρονικές αγγελίες εφημερίδων για να χρησιμοποιήσετε στην αναζήτηση εργασίας, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλες περιοχές.

Το Α.Π.Θ. παρέχει ποιοτική και εξιδεικευμένη πληροφόρηση σε θέματα σπουδών, σταδιοδρομίας και απασχόλησης. Μελετήστε καλά το site Α.Π.Θ και θα αυξήσετε τις πιθανότητες θετικά να βρείτε ευκαιρίες για θεσεις εργασιας στη Θεσσαλονικη.

Share

Tags: αναζητηση εργασιας, θεσεις εργασιας, θεσεις εργασιας θεσσαλονικη

Σχολιάστε