Θέσεις Εργασίας Στο Δημόσιο

Αν σας ενδιαφέρουν οι θεσεις εργασιας στο δημοσιο, τότε θα πρέπει να ελέγχετε τακτικά τις ομαδοποιημένες προκυρήξεις για διαθέσιμες νέες θέσεις εργασίας που προβάλλονται στον website του ΑΣΕΠ.

Ο ΑΣΕΠ (Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού) αποτελεί τη κύρια πηγή δημοσίευσης θέσεων εργασίας που αφορούν τον δημόσιο τομέα. Αν αναζητάτε κάποια θέση εργασίας στο δημόσιο και θέλετε να ενημερώνεστε αμέσως μετά την πρώτη ανακοίνωση προκύρηξης της συγκεκριμένης αυτής νέας θέσης εργασίας του ΑΣΕΠ, τότε μπορείτε να κάνετε το εξής:

Να μειώσετε τη πιθανότητα απώλειας ενημέρωσης της εκάστοτε διακύρηξης, με την δημιουργία ειδοποιήσεων νέων αναρτήσεων, μέσω email. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στην αρχική σελίδα του ΑΣΕΠ και να βρείτε το πεδίο εισαγωγής email, στη κάτω-δεξιά πλευρά της αρχικής ιστοσελίδας.

Πληκτρολογήστε στο πεδίο το email σας και έπειτα επιλέξτε τις κατηγορίες που σας ενδιαφέρουν να ενημερωθείτε άμεσα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση επιλέξτε τη κατηγορία “Διαγωνισμοί – Προκυρήξεις». Τέλος δεν μένει παρά να πατήσετε το κουμπί “Εγγραφή”.

Θα λάβετε ύστερα ένα email στα εισερχόμενά σας για επιβεβαίωση της εγγραφής και ορισμένες απλές οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθήσετε.

Νέες θεσεις στο δημοσιο τομέα για εργασία θα εμφανίζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο email σας, χωρίς να χρειάζετε να πηγαίνετε κάθε φορά στο site του ΑΣΕΠ και να ψάχνετε για νέες ανακοινώσεις.

Διαφορετικά μπορείτε να αναζητήσετε θεσεις εργασιας στο δημοσιο επιλέγοντας συγκεκριμένα κριτήρια αναζήτησης. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για εύρεση εργασίας με αυτόν τον τρόπο εδώ.

Επισημαίνεται πως με τη βοήθεια του ομαδοποιημένου κατάλογου θέσεων εργασίας του ΑΣΕΠ, μπορείτε πιο εύκολα να βρείτε πληροφορίες για τις θέσεις εργασίας που επιθυμείτε.

Για την πιο τάχιστη ενημέρωσή σας για θεσεις στο δημοσιο, σας προτείνουμε την ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, χρησιμοποιώντας την παραπάνω αυτόματοποιημένη μέθοδο ενημέρωσης δελτίων μέσω email. Άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε είναι:

– τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (τηλεόραση, ραδιόφωνο..)

– internet, διαδικτυακές πηγές

– άλλες πηγές

Share

Tags: θεσεις εργασιας, θεσεις εργασιας στο δημοσιο, θεσεις στο δημοσιο

Σχολιάστε